Neem direct contact op met de makelaars

Kom naar de kijkmiddag op 23 juni

De bouw van de 36 energiezuinige koopappartementen van Groenkazerne Ulvenhout is in volle gang! De zomer breekt aan en er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar. Daarom nodigen wij u als geïnteresseerde graag uit voor een kijkmiddag op de bouwplaats. Hier kunt u een gevoel krijgen bij het plan, de prachtige omgeving en de aantrekkelijke locatie. Ons verkoopteam zal u met open armen ontvangen en staat voor u klaar om het plan toe te lichten en al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast krijgt u een brochure mee zodat u alles rustig kunt laten bezinken en bespreken met uw naasten. Bovendien zal er ook een cateraar aanwezig zijn die de nodige verkoelende drankjes zal verzorgen.

Deze kijkmiddag zal plaatsvinden op vrijdag 23 juni 2023, u bent van harte welkom tussen 15:00 uur en 17:00 uur. Het adres is Slotlaan 106 te Ulvenhout. Aanmelden is niet nodig, u kunt vrij inlopen!

Wij willen u vragen om, indien mogelijk, te voet of met de fiets te komen. Komt u toch met de auto dan gelieve niet de bouwplaats op te rijden maar buiten het plangebied te parkeren.

Heeft u vragen, neem dan telefonisch contact op met één van de makelaars.

Patricia van de Wijer – Van der Sande Nieuwbouwmakelaars
T 0620959290

Pascal de Wit – KIN Makelaars
T 0610559898