Verkoopproces

Om u als geïnteresseerde van één van de 36 luxe koopappartementen een beeld te geven van wat u de komende weken te wachten staat, is het verkoopproces voor u inzichtelijk gemaakt. Mocht u aanvullende vragen hebben, neem gerust contact op met één van de verkopend makelaars.

De officiële start verkoop van Groenkazerne Ulvenhout is op 9 juli 2022 van start gegaan en is zondag 24 juli 23.59 uur gesloten, maar inschrijven voor één van de luxe koopappartementen kan nog steeds! U komt dan op de reservelijst te staan. Mocht één van de appartementen vrijkomen, dan kunnen we contact met u opnemen.

 

Toewijzing appartementen

Toewijzing vindt plaats op basis van de opgegeven voorkeuren van de appartementen. Indien u zich tijdens de voorverkoop én de officiële verkoop heeft ingeschreven, dan krijgt u voorrang op degene die zich enkel voor de officiële verkoop heeft ingeschreven. Uiteraard vergroot u ook uw kansen door een financiële scan aan te leveren. De snelheid van inschrijven is geen criteria bij de toewijzing.

Indien een woning voor u wordt gereserveerd, wordt u vanaf donderdag 28 juli uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met de makelaar waarin een nadere toelichting wordt gegeven op het project, bouwnummer en de verdere verkoopprocedure. Hebben wij geen appartement voor u kunnen reserveren, dan ontvangt u van ons ook bericht en wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst.

 

Start bouw

Indien er voldoende appartementen zijn verkocht en alle opschortende voorwaarden zijn vervuld, verwachten we in het vierde kwartaal van 2022 te kunnen starten met de bouw.